PVC дограма-немски прозоречни системи
Немски прозоречни системи
Виж повече
Алуминиева дограма
Виж повече
Стъклопакети
Виж повече
Аксесоари
Виж повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • PVC дограма-немски прозоречни системи
 • Алуминиева дограма
 • Щори
 • Стъклопакети
 • Аксесоари

 

Добре дошли в официалния сайт на "ПРО ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД 

Основната дейност на компанията е доставка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, стъклопакети, мрежи против насекоми и аксесоари.

Започнахме през 2006 година и вече 18 години, ние се грижим за топлината и уюта във Вашия дом.

Основната ни мисия е да предлагаме качество на разумна цена за нашите клиенти.

При нас, може да намерите продуктитe на водещият немски производител VEKA.

Строителството и ремонтът предполагат доверие. За Вашето спокойствие е най-важно да се намери доверен партньор.

По всички въпроси относно Вашата дограма ще ви консултираме ангажирано и компетентно.

Ако искате да получите професионално обслужване, високо качество и гаранция, заповядайте при нас.

ПРО ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД - интелигентният избор!

promo

Полезно

 • Кога трябва да свалим предпазното фолио?
  Предпазното защитно фолио на профилите трябва да се свали веднага след завършване на довършителните строително-монтажни работи. Много срещана грешка след монтиране на ПВЦ дограма е да не се премахне защитното фолио с месеци. През това време то може да прегори от слънчевите лъчи за външната страна, като по този начин, неговото премахване става изключително трудно и има риск част от него да остане на дограмата. Друг пример е когато в помещението се пуши и предпазното фолиото не е отстранено. Това води до разлика в цвета на PVC профила от откритата част и частта, покрита с фолио
 • Почистване на PVC и алуминиева дограма
  Пластмасовите (PVC) профили са относително лесни за поддръжка и почистване. Дори ако са силно замърсени след зимния сезон, почистването им не е сложна работа. Най-сериозният враг при почистването на дограмата са дребните абразивни частици. Без значение какъв е техният произход, те надраскват лаковото покритие и отварят малки, понякога невидими "рани" в него, които по-късно се разрастват и запълват с чернилка. За да избегнем това, е добре да почистваме дограмите сравнително редовно – минимум по веднъж на сезон. Използвайте мек и неабразивен препарат за повърхности. На пазара има и специализирани препарати за почистване на PVC плоскости. Каквото и да изберете, имайте предвид, че на препарата трябва изрично да е посочено, че не уврежда материала, от който е направена вашата дограма. Ако не сте сигурни, можете да тествате върху малко ъгълче от някоя не особено видима част на прозореца.
 • Как да се справим с кондеза?
  При спазване на определени правила конденза може да се намали или изчезне. 1. Да се проветряват повече помещенията, в които се образува конденз. Това обаче не бива да става чрез продължително проветряване/ отваряне на клапа/. 2. Проветряване чрез широко отворен прозорец спестява енергия и предотвратява появата на конденз и мухъл. Прозорците се отварят широко за около 5-10 минути, при изключено отопление, така че наситения с водна пара въздух се заменя с нов по-студен. Това трябва да се прави три четири пъти на ден. 3. На помещенията от северната страна трябва да се обърне особено внимание, тъй като през зимата те изстиват по-бързо от южните. Добре е да се поддържат температури 17-18 градуса. 4. Да се поддържат възможно най-малки температурни разлики между различните помещения в жилището. 5. Препоръчително е сутрин помещенията да се проветряват поне 20 мин. и след отваряне на прозорците да се осигури непрекъснато отопление. 6. Избягването на конденза може да се избегне и чрез промяна на потока на топлия въздух. 7. При липса на отоплително тяло ситуацията става благоприятна за образуване на конденз и мухъл. 8. По възможност отопление, да не се включва и изключва да се поддържа относително еднаква температура през цялото денонощие.