shtori

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Хоризонталните или както се наричат още венециански щори са един от най-предпочитаните медоти за контрол на светлината. Използват се най-често за помещения, като кухни, всекидневни, офиси, обществени сгради. Снабдени са с надежни механизми и се почистват лесно.
Предлагат се от алуминиеви ленти в размери 25мм и 16 мм.

Гаранцията при този вид щори е от 3 до 6 години и зависи от типа на боядисването на лентите.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Вертикалните щори изглеждат добре в почти всяка обстановка. Най-предпочитани са за спални помещения или стаи за гости. Те придават допълнителен уют в стаите и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.

Чрез вертикалните щори се постига идеален контрол на светлината. Те не само предлагат удобство за очите, но предпазват мебелите и останалото съдържание на помещението от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Висококачествените вертикални щори също имат шумопоглъщащи свойства.

Цветовата гама и текстилни материали е неограничена.

Ние предлагаме колекция от вертикални щори, включваща над 150 различни вида цветове и модели.

РУЛО ЩОРИ

Руло щорите - познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.
Руло щорите са проектирани, така че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най- взискателните клиенти. С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви. Руло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.

ЩОРИ ДЕН И НОЩ

Щорите „Ден&нощ“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Щорите „Ден&нощ“ се предлагат в богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието. Модел „Ден&нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и зл.дъб цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

ПЛИСЕ & ДУЕТ ЩОРИ

Филтрирайте нежно и със стил слънчевата светлина…
Елегантни, модерни, красиви, Плисе & Дует® щорите са луксозен вариант за вътрешно засенчване. Фирмата предлага гъвкаво решение за засенчване на прозорци с различна форма – триъгълни, арки, многоъгълни, трапецовидни наклонени прозорци, капандури и т.н., които изобилстват в съвременната архитектура. Можете да избирате от колекция висококачествени платове, със специална обработка, която не позволява полепването на прах и мърсотия, устойчиви на вредното въздействие на слънцето, с прозрачна, полупрозрачна и напълно затъмняваща текстура. В колекцията ни ще намерите платове с перлено и алуминиево покритие, които отразяват UV лъчите. Дует и Дует Фикс платовете имат най-добрите термоизолационни характеристики от всички материали за вътрешно засенчване.

РИМСКИ ЩОРИ

Изящество, неподвластно на времето…
Модерен и предпочитан за вътрешно засенчване, текстилът е съвременно и класическо интериорно решение. Текстилните римски щори са не само слънцезащитен продукт, а част от декора. Те създават атмосфера на топлина и романтика в дома. Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми.

ДЪРВЕНИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Класически външен вид, който не остарява…
Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те внасят естествената красота и топлина на дървото във Вашия дом, офис, заведение. Прецизно изработени от естествена, твърда палмова дървесина, дървените щори се отличават с висока издръжливост, лесна поддръжка, минимална абсорбация на топлина. Тяхната елегантност и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота. Предлагаме два модела Дървените хоризонтални щори - с ламели са с ширина 25 или 50 мм, и избор сред меки, пастелни нюанси на естественото дърво.
Щорите са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонизирана и с лаково покритие. Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане.
Дървените щори са натурален продукт, структурата и нюанса на ламелите може да варира. Това е типичен ефект на естественото дърво и не е предмет на рекламация.