shtori

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Външните ролетни щори са функционални и надеждни системи за защита от слънце.
Те са много повече от средство за засенчване.

Те могат да бъдат произведени от PVC или алуминий като се монтират от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата и същевременно спират не само слънчевите лъчи, а и топлината, преди да са проникнали в помещенията, пазят личното Ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло и шумоизолация.

Чрез разнообразието от модели и цветове външни ролетни щори Ви предлагаме ефективно и комплексно решение на достъпна цена.

Външните ролетни щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор.

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Хоризонталните или както се наричат още венециански щори са един от най-предпочитаните медоти за контрол на светлината. Използват се най-често за помещения, като кухни, всекидневни, офиси, обществени сгради. Снабдени са с надежни механизми и се почистват лесно.
Предлагат се от алуминиеви ленти в размери 25мм и 16 мм.

Гаранцията при този вид щори е от 3 до 6 години и зависи от типа на боядисването на лентите.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Вертикалните щори изглеждат добре в почти всяка обстановка. Най-предпочитани са за спални помещения или стаи за гости. Те придават допълнителен уют в стаите и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.

Чрез вертикалните щори се постига идеален контрол на светлината. Те не само предлагат удобство за очите, но предпазват мебелите и останалото съдържание на помещението от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Висококачествените вертикални щори също имат шумопоглъщащи свойства.

Цветовата гама и текстилни материали е неограничена.

Ние предлагаме колекция от вертикални щори, включваща над 150 различни вида цветове и модели.

РУЛО ЩОРИ

Руло щорите - познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.
Руло щорите са проектирани, така че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най- взискателните клиенти. С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви. Руло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.

ЩОРИ ДЕН И НОЩ

Щорите „Ден&нощ“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Щорите „Ден&нощ“ се предлагат в богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието. Модел „Ден&нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и зл.дъб цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

ПЛИСЕ & ДУЕТ ЩОРИ

Филтрирайте нежно и със стил слънчевата светлина…
Елегантни, модерни, красиви, Плисе & Дует® щорите са луксозен вариант за вътрешно засенчване. Фирмата предлага гъвкаво решение за засенчване на прозорци с различна форма – триъгълни, арки, многоъгълни, трапецовидни наклонени прозорци, капандури и т.н., които изобилстват в съвременната архитектура. Можете да избирате от колекция висококачествени платове, със специална обработка, която не позволява полепването на прах и мърсотия, устойчиви на вредното въздействие на слънцето, с прозрачна, полупрозрачна и напълно затъмняваща текстура. В колекцията ни ще намерите платове с перлено и алуминиево покритие, които отразяват UV лъчите. Дует и Дует Фикс платовете имат най-добрите термоизолационни характеристики от всички материали за вътрешно засенчване.

РИМСКИ ЩОРИ

Изящество, неподвластно на времето…
Модерен и предпочитан за вътрешно засенчване, текстилът е съвременно и класическо интериорно решение. Текстилните римски щори са не само слънцезащитен продукт, а част от декора. Те създават атмосфера на топлина и романтика в дома. Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми.

ДЪРВЕНИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Класически външен вид, който не остарява…
Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те внасят естествената красота и топлина на дървото във Вашия дом, офис, заведение. Прецизно изработени от естествена, твърда палмова дървесина, дървените щори се отличават с висока издръжливост, лесна поддръжка, минимална абсорбация на топлина. Тяхната елегантност и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота. Предлагаме два модела Дървените хоризонтални щори - с ламели са с ширина 25 или 50 мм, и избор сред меки, пастелни нюанси на естественото дърво.
Щорите са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонизирана и с лаково покритие. Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане.
Дървените щори са натурален продукт, структурата и нюанса на ламелите може да варира. Това е типичен ефект на естественото дърво и не е предмет на рекламация.