pic3

dograma33

Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude”, могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което ги прави идеално решение за всеки клиент. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на инстритута ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил, а именно: Uw = 1,6 W / (m2 . K)

shestkamernaНадеждна шумо- и топлоизолация за всяко време

Шест камерните профили за врати и прозорци от тази серия на ПВЦ дограма KMG предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. 6-камерната система PRESTIGE е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др.
На клиентите са гарантирани отлични качества на ПВЦ профила, тъй като са направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, нещо много важно за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен коефициента на свиваемост, профилът е тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия. Резултатите от теста са : Uw = 1,5 W / (m2 . K)
Освен с изключителните си топлоизолационни качества ПВЦ профилите от серията PRESTIGE се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз.

Със своята 3, 4 и новата 5 камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло- и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия.

Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.
Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.
С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл.
Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.
Използването на най-новитe немско-австрийски технологии, инструменти и материали, осигурява производството на висококачествени профили.
Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.
Като използва най-качествените суровини съгласно световните стандарти, продукцията е издържлива на екстремни климатични условия.

  • 5-камерна система с водобранно крило с ширина 76.5 мм.
  • Елегантен и съвременен дизайн.
  • Tоплоизолационни характеристики U=1,21 W/m²K
  • Висока шумоизолация Rw=31 db, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
  • Гладка, лесна за почистване повърхност на профилите.
  • Универсални усилители, гарантират висока стабилност на конструкцията.
  • Възможност за използване на различни стъклопакети от 24- 36 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.